al contingut a la navegació Informació de contacte

Rutes Turístiques

Les Rutes Turístiques (RT) són itineraris que transcorren per asfalt, camins i senders sense dificultat tècnica buscant una accessibilitat més àmplia d'usuaris i amb la intenció de mostrar el nostre patrimoni i natura com el Camí de Sant Jaume del Mig Segre, les ermites romàniques, restes de la Guerra Civil, les postes de Sol i el cel nocturn amb la certificació Starlight, entre d'altres. Actualment podeu trobar la fitxa descriptiva de les següents rutes i els seus tracks en format .gpx perquè les pugueu pujar a la vostra aplicació i seguir-les:

RT1 Posta de Sol a Sant Ermengol

Visita a l'ermita romànica de Sant Ermengol, amb el seu mirador sobre l'embassament de Rialb, ideal per veure una bona posta de Sol amb el reflex dels raigs sobre l'aigua, i el mirador astronòmic de l'estrella Polar, per contemplar el cel nocturn amb certificació Starlight.

RT2 Pilaret de Sant Sebastià

Ruta al paratge de la punta del Serrat de Solers, on hi trobarem el pilaret de Sant Sebastià, restes de la Guerra Civil i un bon lloc per contemplar la fauna i flora a tocar de l'embassament. De tornada ens aturarem al Dolmen del Perotillo.