al contingut a la navegació Informació de contacte

Caminades saludables

Les Caminades Saludables (CS) són rutes dissenyades per a poder oferir-les a un públic més ampli: gent gran, persones que no practiquen esport, persones amb alguna dificultat de mobilitat... Aquests itineraris transcorren per superfícies sense dificultats tècniques d'asfalt i camins. Actualment disposem de la fitxa descriptiva i el track per seguir-les amb la vostra aplicació les següents rutes:

CS1 Era de les Bruixes i Sant Ermengol

Caminada Saludable tot arribant a tocar de l'aigua de l'embassament a l'Era de les Bruixes, per després veure'n una molt bona vista des del mirador de l'ermita de Sant Ermengol. Depenent de l'època de l'any, ens podrem refrescar a l'aigua o gaudir d'una preciosa posta de Sol al crepuscle vespertí.

CS2 Passejada de les 4 costes

En aquesta Caminada Saludable anirem a l'ermita de Sant Ermengol i baixarem fins a l'Era de les Bruixes. A partir d'aquí, descobrirem les 4 costes a tocar de l'embassament: la de Moles, de la Drecera, de Solés i la de Rocafort. Amb aquesta última enfilarem de tornada a Tiurana.

CS3 Dolmen del Perotillo

Aquesta Caminada, tota sobre asfalt, ens permet gaudir del paisatge i visitar el Dolmen del Perotillo de Bassella. A més, també veurem la perpectiva de la banda nord de l'embassament, amb l'espectacular estampa del poble de La Clua envoltat d'aigua.