al contingut a la navegació Informació de contacte

Tiuranatura - Rutes de Senderisme

Les rutes de senderisme Tiuranatura són rutes per descobrir la natura (plantes silvestres, animals salvatges i les aigües de l'embassament de Rialb) i el patrimoni (ermites romàniques, pilaret oratori de Sant Sebastià i restes de la Guerra Civil) fent activitat física ja sigui trail running o mitjançant caminades saludables.

Les rutes són geolocalitzades i es poden seguir amb l'aplicació Wikiloc al nostre perfil 'Tiurana Paratge d'Emocions'. També pots optar per descarregar-te el track .gpx i carregar-lo a alguna aplicació gratuïta, com GPX viewer o IGN.

Per calcular el grau de dificultat de les rutes, tant física com tècnica, hem utilitzat el mètode Sendif de la Taula de Camins de l'Alt Pirineu i Aran.

Tanmateix, i seguint els Objetius de Desenvolupament Sostenible per la implementació de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides, utilitzem el senderisme com a eina en les nostres polítiques mediambientals per aconseguir millorar la qualitat i vida sana de la nostra població i turisme (ODS3), obtenció de coneixement del nostre patrimoni i entorn natural (ODS4) o contribuint a la millora del nostre medi ambient (ODS13) i conservant i augmentant la biodiversitat (ODS15), entre d'altres.

Aquestes són les 4 tipologies de rutes que t'oferim, vine a descobrir-les!

logo rutes senderisme.png logo rutes familiars.png logo rutes turistiques.png logo caminades saludables.png