al contingut a la navegació Informació de contacte

13è Festival de Contes de Tiurana 2022

DIVENDRES 19

22:00 cinema infantil 'Canta!'

canta.jpg
Una pel·lícula musical d'animació infantil on un koala regenta un teatre i organitza un concurs de cant, tot esperant que sigui un èxit. Tot un seguit d'animalets desfilaran pel concurs moguts per la seva passió per la música i buscant convertir-se en estrelles.
Edat: a partir de 3 anys
Duració: 90 minuts
Lloc: mirador de la façana de l'església de Sant Pere

DISSABTE 20

18:00 'Carretó de contes' de Festuc Teatre

festuc teatre 2__.jpg
Tots aquells contes que volen pel nostre cap els hem posat dins d'un carretó, i camina que caminaràs, us els farem arribar. La nostra protagonista, la Rodoneta, viu aquí dins, dins d'aquest carretó i vol que tothom conegui la seva història. Un viatge al món dels insectes, escarabats, vespes, aranyes, libèl·lules... i moltes altres bestioles que ajudaran a la nostra protagonista a trobar el seu camí. Una història de superació 'màgica i divertida' per a tots aquells que vulguin pujar al nostre carretó i endinsar-se al paradís dels somnis.
Edat: a partir de 2 anys
Duració: 50 minuts
Lloc: Plaça de l'Alzinera

19:00 'Animalets' de Galiot Teatre

galiot Animalets3_.jpg
Enmig d'un bosc hi viu el Sr. Natura. El gall serà l'encarregat de despertar el Sol i a poc a poc aniran apareixent els diferents animals que hi viuen. L'elefant es beurà tota l'aigua de l'aiguamoll, però amb l'ajuda dels altres animalets intentaran trobar una solució. Al cap d'una estona apareixerà enmig del públic una papallona volant que arribarà al país del Núvol i ens portarà la pluja. De mica en mica sortirà el Cargol, que, amb una cançó, ens portarà a dalt de la muntanya. El Mussol serà l'encarregat de despertar la Lluna, perquè al bosc del Sr. Natura ja s'ha fet de nit...
Edat: públic familiar
Duració: 50 minuts
Lloc: mirador de la façana de l'església de Sant Pere

20:00 'El cowboy de la trista figura' de Cia JCorona

jordicorona western.jpg
Espectacle sense text realitzat amb clown gestual d'estil beatbox teatral, ple d'humor en una comèdia visual i ple de referents del Western clàssic.
Edat: a partir de 8 anys
Duració: 55 minuts
Lloc: Plaça del Pou

DIUMENGE 21

10:00 '100 voltes al Sol amb Rodari' de Mosaic Llibres

mertxe paris.jpg
Selecció de narracions breus representatives de l'art literari de Gianni Rodari on el bon ús de l'humor i la fantasia desbordant hi són presents en una narració teatralitzada. Tot seguit, sessió de narració oral on el públic participarà d'invenció d'històries a partir d'algunes propostes del llibre "Gramàtica de la fantasia" amb Mertxe Paris.
Edat: públic familiar
Duració: 55 minuts
Lloc: Foc del Pelegrí

11:00 'El fons del mar' de 4contes

4contes IMG_2325_.jpg
Us ensenyem com n'és de meravellós i bonic el mar, i presentem alguns dels seus habitants. La senyora Balena es quedarà enganxada amb un plàstic i la resta d'animals l'hauran d'ajudar. Els infants descobriran que el mar és bonic i que, si volem que continuï sent-ho, cal cuidar-lo.
Edat: a partir de 3 anys
Duració: 30 minuts
Lloc: Plaça del Pou

11:30 'Blauró' de La Boia Teatre

blauró__.jpg
Si mai us hi heu fixat bé... Sabreu que hi ha un poble al nord de Catalunya on hi passa un tren una vegada a l'any, coincidint amb lluna plena... Pròxima parada: Blauró, el poble que només coneixia dos colors... Una història que parla sobre la identitat de ser qui vulguis ser a través dels colors. El Kim, la Tula i la Klara us estan esperant... Ens veiem??
Edat: de 3 a 10 anys
Duració: 43 minuts
Lloc: Plaça de l'ermita de Solés

12:10 'La república dels contes' de Cia Jordi Font

cia jordi font republica contes.jpg
En aquest espectacle hi trobaràs un lloc increïble: que a vegades apareix i a vegades desapareix. Un lloc ple de màgia, ple de llibertat: on qualsevol història es pot fer realitat. Fent un tomb per la República dels Contes descobriràs un munt d'històries d'amor, aventures, guerres, alegria, por, fantasies... acompanyat per oques escaladores, princeses pacients, peixos artistes, serps gegants i flors increïbles. Vine a conèixer LA REPÚBLICA DELS CONTES on tot és possible!
Edat: públic familiar
Duració: 50 minuts
Lloc: mirador de la façana de l'església de Sant Pere

13:00 'A tota màquina' de Cia Bitxicleta

bitxicleta 1_.jpg
Cloenda del festival a tota màquina amb cançons d'animació per ballar, rotllanes, trens i altres dinàmiques, amb pluja de bombolles, confetti, paracaigudes i globus gegants
Edat: públic familiar
Duració: 60 minuts
Lloc: escenari de la plaça del Pou

A més a més, durant tot el matí de diumenge hi haurà mercat de parades infantils i sorteig de lots de llibres.

TOTES LES ACTIVITATS SÓN GRATUÏTES I OBERTES A TOTHOM.
Més informació: turisme@tiurana.cat o 682 30 20 33.