al contingut a la navegació Informació de contacte

12è Festival de Contes 2021

Festival de Contes 2021

icona2021festivalcontes.jpg

DISSABTE 21

19:00 presentació de la novel·la 'Marges d'aigua'

margesaigua_.jpg
L'escriptora Miracle Farreny debuta amb aquesta novel·la on els personatges transiten pels carrers de l'antiga Tiurana, una autèntica oda dels darrers dies de tot un poble que acabarà sota l'aigua del riu Segre.
Lloc: plaça de l'ermita de Solés

20:00 'El peix irisat' a càrrec de Tanaka Teatre
peixirisattanakateatre.jpg
Basat en la col·lecció de contes il·lustrats de Marcus Pfister, la companyia teatral Tanaka Teatre combina teatre i titelles per fer-nos descobrir el fons del mar i el valor de l'amistat. El Peix Irisat, és l'animal més bonic de tot l'oceà, però es troba molt sol i iniciarà un seguit d'aventures trobant un munt d'amics i descobrint la importància de compartir, de ser valents i ajudar els altres.
Lloc: escenari plaça del Pou

DIUMENGE 22

10:00 presentació de les novel·les 'L'oreneta de Mont-Sacer' i 'L'oreneta del Colell'
orenetadelcollell_.jpgorenetamontsacer.jpg
El periodista, director de documentals i escriptor juvenil Xavier Llopart ens presentarà les seves dues novel·les que tenen molt d'èxit entre l'alumnat de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d'ESO. Les seves novel·les són llibres d'aventures d'un grup d'amics a l'estiu en un poble petit, situació molt semblant a la que es pot viure a Tiurana.

11:00 CatRock en família 'Lolo, on ets'
catrock_.jpg
Durant més d'una hora, CAT ROCK en família format per membres del grup de versions en català CATROCK i la narradora, mestra i escriptora Rat Cebrián us presenten el concert-espectacle 'Lolo, on ets?', una experiència ideal per a compartir bones cançons en directe (Els Pets, Lax'n'busto, Txarango, La Trinca, Dr. Prats, Sau...) seguint una bonica història, un conte per als més petits de la casa. S'acompanyen de moltes sorpreses durant l'actuació.