al contingut a la navegació Informació de contacte

Concurs de fotografia Estiurana

Des de l'any 2022 es realitza el concurs de fotografia Estiurana per fomentar la participació a les xarxes socials del veïnatge i visitants durant l'estiu penjant fotografies de les diverses activitats que poden fer a Tiurana: piscina, pàdel, activitats aquàtiques, senderisme, bicicleta de muntanya, xerrades, tallers, exposicions, festivals, concerts, visites guiades...

BASES DEL CONCURS

- El participant ha de fer una fotografia on surti sol o amistats en algun indret de Tiurana (piscina, pàdel, fent senderisme, bicicleta de muntanya, participant en una xerrada, taller, festival, concert...)

- Ha de pujar la fotografia a la xarxa social Instagram o Facebook, posant les etiquetes #tiurana i #estiurana i mencionant el nostre perfil d'Instagram @tiurana_turisme o si la puja a Facebook @Tiurana paratge d'emocions.

- Per participar-hi cal ser major d'edat

- Màxim es pot participar amb 3 imatges, fetes el mateix dia de publicació, descartant imatges d'arxiu o muntatges.

- El perfil del participant ha de ser públic. En el cas de ser privat, no ens fem responsables de no haver-lo vist i, per tant, no incloure'l al concurs.

- El fet de participar-hi dona el consentiment per a fer ús de les imatges dels participants per part de l'Ajuntament de Tiurana per a reutilitzar-les en les seves xarxes socials (post, repost, històries...) i altres esdeveniments (recull de les fotografies dels participants en un arxiu d'imatges, galeria d'imatges a les xarxes socials, realització d'exposicions amb les imatges dels participants...).

- L'Ajuntament de Tiurana no es fa responsable de les imatges que els participants puguin publicar, ni de les persones que hi apareguin sense consentiment de la persona que publica la imatge a la seva xarxa social.

- No s'acceptaran publicacions que atemptin contra la dignitat de les persones o tinguin intencions no acceptades en la societat.

PREMIS

Els premis s'anuncien a cada edició.

SORTEIG

- El sorteig es realitzarà amb una aplicació web de sortejos.

- En el cas de no rebre resposta per part del participant premiat o no acceptar el premi, es tornarà a sortejar.

EDICIONS ANTERIORS