al contingut a la navegació Informació de contacte

Caçations

Caçations de Tiurana, una aventura familiar al bosc

 

    Durant els primers dies de desembre podreu realitzar l’activitat familiar de caçar tions pels boscos de Tiurana. Aquesta és una de les activitats de lleure a l’aire lliure programades dins el projecte Tiuranatura, aprofitant l’ocasió per introduir als més petitons de casa en el senderisme i en l’estima i respecte pel medi ambient gaudint en família i en contacte amb la natura. Alhora, ens sumem a aquesta tradició nadalenca catalana, també coneguda com a tronca de Nadal, cada cop més assentada a les terres catalanes com a activitat familiar en dates nadalenques. D'aquesta manera podreu endur-vos a casa el vostre tió per donar-li menjar durant el desembre i per Nadal fer-li cagar dolços a cops de bastó.

Perquè no us perdeu al bosc, a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Tiurana us facilitarem tots els mitjans, com un mapa, vídeo, track de ruta i el que calgui perquè trobeu el vostre tió.

Podeu demanar més informació i/o fer la reserva a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Tiurana o al correu electrònic turisme@tiurana.cat.