al contingut a la navegació Informació de contacte

Vine a buscar el teu tió al bosc màgic de Tiurana

De l'1 al 22 de de desembre vine a buscar el teu tió al bosc màgic de Tiurana

DIJOUS 21 NOVEMBRE 2019

S’atansa el Nadal i a Tiurana organitzem una activitat pels més petits on volem que tingui el mateix èxit o millor que l’any passat! L’activitat rep el nom de CAÇATIONS A TIURANA i es farà a Tiurana durant tots els caps de setmana entre l’1 i el 22 de desembre incloent el pont de la Puríssima (6, 7, 8 de Desembre).

 

A continuació us donem més informació:

 

  1. QUÈ ÉS EL CAÇATIONS?

És una activitat en la què amaguem tions pel bosc de Tiurana perquè les famílies vagin a buscar-lo amb l’ajuda d’un mapa i de les coordenades GPS. Aquesta informació la reben uns dies abans del dia que han reservat i només els cal anar a Tiurana i seguir les indicacions del mapa i acostar-se al punt on tenen el seu tió esperant-lo, que estarà marcat al google maps del seu mòbil gràcies a les coordenades GPS que també tindran.

El Tió té una nota personalitzada que les famílies ens han fet arribar en el moment de fer la reserva, de forma que l’experiència és molt màgica i emocionant.

 

  1. COM ES FAN LES RESERVES I DIES DE L'ACTIVITAT?

Des de la web www.caçations.cat seleccionen Tiurana i omplen totes les dades requerides. El preu de l’activitat és per Tió que vulguin trobar, no per persona que hi participi i, evidentment, inclou el Tió que se l’emportaran a casa. En fer la reserva fan el pagament.

Per a més informació, dubtes i si hi esteu interessats,  preguem que us adreceu a www.caçations.cat o al tel. 685 83 46 63 a l’atenció de Llorenç

Esperem que us agradi i pugueu gaudir al màxim d’aquesta activitat amb els vostres familiars/amics. Us esperem! :)