al contingut a la navegació Informació de contacte

Setmana de la Natura de Tiurana

2 activitats, 1 de flora i 1 de fauna

DIJOUS 02 JUNY 2022

La Setmana de la Natura de Tiurana es celebrarà el dissabte 4 de juny amb dues activitats mediambientals: una sobre fauna i una altra sobre flora.

A partir de les 10 del matí des del Foc del Pelegrí es realitzarà una sortida etnobotànica amb Sàmara Natura pel mateix poble per descobrir les plantes silvestres urbanes que hi trobem, tot adonant-nos de la riquesa botànica silvestre que tenim a la mateixa zona urbana, i fent una introducció de les plantes que són comestibles, aromàtiques, remeieres i medicinals, identificant-les i aprenent les seves propietats i aplicacions.

I per la tarda, a partir de les 19 hores a la plaça del Pou l'associació Gestió Natural ens oferirà una xerrada sobre 'Com atraure esquirols a casa nostra' i la vida i anècdotes d'aquests, per després realitzar a continuació un taller de construcció de menjadores que l'Ajuntament aprofitarà per instal·lar a la zona per tal d'alimentar-los.

Les dues activitas són gratuïtes amb inscripció prèvia a turisme@tiurana.cat o trucant al 682 30 20 33. La Setmana de la Natura està impulsada per la Xarxa per a la Conservació de la Natura i les dues activitats estan incloses dins les activitats de lleure del projecte Tiuranatura i el seguiment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de l'Ajuntament de Tiurana.

 

Galeria d'imatges