al contingut a la navegació Informació de contacte

Let's clean up Tiurana

3a edició d'aquesta acció mediambiental

DIMECRES 04 MAIG 2022

Tiurana organitza la 3a edició del 'Let's clean up Tiurana' amb una ruta de senderisme que sortirà diumenge 8 a les 9:00 des de la plaça del Pou per anar a la platja del Serrat de Solers, zona habitual de pescadors, per realitzar-hi una recollida de residus, sobretot llaunes, plàstics i vidres. La ruta fins la platja té una distància de poc més de 3 km, sumant una distància semblant a la tornada, que serà per diferent sender, i acumulant menys de 400 m de desnivell. Alhora s'aprofitarà per gaudir de la flora i fauna del paratge i visitar el pilaret oratori de Sant Sebastià i restes de la Guerra Civil.

Podeu inscriure-us a turisme@tiurana.cat deixant nom i telèfon de contacte o bé trucant al 682 30 20 33. Cal portar roba i calçat còmode i adequat a la climatologia i menjar i beure per esmorzar.

Aquesta acció forma part de les polítiques mediambientals del consistori tot seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible, fomentant l'activitat física i la conscienciació mediambiental entre els assistents.