al contingut a la navegació Informació de contacte

Festival de Contes 2021

icona2021festivalcontes.jpg

Els propers 21 i 22 d'agost es realitzarà el 12è Festival de Contes de Tiurana. Es donarà el tret de sortida el dissabte a la tarda a les 19h a la plaça de l'ermita de Solés amb la presentació de la primera novel·la 'Marges d'aigua' de l'escriptora Miracle Farreny, on els seus personatges transiten pels carrers de l'antiga Tiurana. A les 20h a la plaça del Pou està prevista la representació de la companyia Tanaka Teatre amb la seva obra de contes i titelles 'El peix irisat', una història per descobrir la importància de compartir, de ser valents i ajudar els altres.

El diumenge 22 a les 10h a la plaça de l'ermita de Solés el periodista i escriptor juvenil Xavier Llompart ens presentarà les seves novel·les 'L'oreneta del Collell' i 'L'oreneta de Mont-Sacer', obres juvenils on un grup d'amics viuen aventures d'estiu en un poble petit, com Tiurana. Tancarà el Festival CAT ROCK en família a la plaça del Pou amb el seu concert-espectacle 'Lolo, on ets?', una experiència musical seguint una bonica història, un conte per als més petits de la casa, acompanyat de moltes sorpreses durant l'actuació.

Novament, l'edició d'enguany a comptat amb la il·lustradora infantil Montse Clotet per confeccionar el disseny del cartell. Una edició més del Festival, marcada per les limitacions de la situació actual, però que alhora ens permet seguir oferint cultura i, sobretot, a un públic familiar.

Galeria d'imatges

Document Actions